Primăria Clujului a început exproprierile pentru construirea bazei sportive La Terenuri

Clujul va avea o nouă bază sportivă, dedicată tuturor celor care vor să facă mișcare. Este vorba de baza care va fi amenajată în zona La Terenuri din cartierul Mănăștur. Primarul Emil Boc a pornit procedura de expropriere, iar apoi va scoate la licitație realizarea acestei baze.

Clujul are una dintre cele mai mari și mai moderne baze sportive cu acces neîngrădit în perioade obișnuite. În Baza Sportivă Gheorgheni au acces toți cei care vor să joace fotbal, baschet, volei, tenis, să alerge, să se dea cu rolele sau să facă parkour ori fitness. Accesul în această bază este gratuit, însă există o problemă. Locuitorii din vestul orașului trebuie să traverseze tot Clujul pentru a face sport. Tocmai de aceea, primarul Emil Boc a anunțat că va expropria o serie de parcele din zona cunoscută sub numele La Terenuri și va construi o bază asemănătoare în cartierul Mănăștur.

Astfel de proiecte au menirea să ridice calitatea vieții, mai spune Emil Boc.

Baza Sportivă La Terenuri va avea zone sigure de joacă pentru copii, terenuri pentru tenis de câmp, beach-volley, minifotbal, fotbal cu piciorul, baschet, sală pentru tenis de masă, piste pentru alergare, biciclete și role, dar și spații pentru parkour ori fitness. Accesul în bază și utilizarea terenurilor de sport vor fi gratuite. Valoarea financiară a proiectului va fi cunoscută după licitație.

Comentarii

comentarii