Gest frumos: George Țucudean a donat bani pentru salvarea lui Dinamo București

Atacantul CFR Cluj, George Țucudean, a făcut un gest frumos: a donat 1.948 de euro pentru salvarea rivalei Dinamo București. Suma are o puternică încărcătură simbolică, pentru că anul 1948 este cel în care a fost înființată tânăra echipă bucureșteană, la 31 de ani după fondarea CFR Cluj. Jucătorul clujean a fost legitimat, în trecut, între 2010 și 2014, și la Dinamo București, anunță Gazeta Sporturilor.

„RESPECT, GEORGE! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziție mai puțin comodă, fiind jucătorul altei echipe.

I-am cerut lui George permisiunea de a scrie despre intrarea lui în Programul Doar Dinamo București. Mi-a răspuns fără ezitare: «Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susțin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubește fotbalul și care știe că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac».

Îi mulțumim lui George Țucudean și pentru sutele de bilete cumpărate pentru meciul virtual de luni seară!”, au scris fanii dinamoviști.

CFR Cluj are o datorie morală față de Dinamo București sau, cel puțin, așa consideră unii dintre cei mai vechi membri ai galeriei echipei clujene. Și aceasta pentru că primul titlu care a ajuns la Cluj a fost posibil datorită unei victorii strălucite a Dinamo București în fața Stelei București. Acum, Dinamo București se află într-o situație financiară dificilă.

Comentarii

comentarii