Laszlo Sepsi ar putea reveni în fotbal

Fostul jucător al Universității Cluj, al Benficăi Lisabona și al FC Nurnberg, Laszlo Sepsi, ar putea reveni în fotbal. Sportivul în vârstă de 32 de ani a renunțat la contractul cu Universitatea Cluj după moartea tatălui său. 

”Nu pot să zic că am luat o decizie, deocamdată (n.r. – referitor la cariera sa de fotbalist). Anul trecut, în vară, a trebuit să renunţ pentru o perioadă la carieră. Am avut nişte probleme în familie, un eveniment neplăcut în familie şi am fost nevoit să renunt pentru o perioadă. M-am gândit ca în iarnă să mă axez să găsesc o echipă, dar n-a fost să fie. Am avut cu câteva echipe discuţii, printre care şi cu Voluntari. A fost o discuţie scurtă, am vorbit cu domnul Andone şi cu domnul Teja, dar nimic concret. A fost o discuţie şi acolo s-a oprit totul”, a declarat Laszlo Sepsi la Telekom Sport.

Laszlo Sepsi revenise la ”U” Cluj în vara anului 2018, după ce echipa promovase în Liga 2. A evoluat pentru ”studenți” în 24 de meciuri, pentru ca apoi să dispară subit din cadrul echipei.

Comentarii

comentarii