Bogdan Mara: Arlauskis rămâne prima opțiune pentru CFR Cluj

Conducerea CFR Cluj speră să îl convingă pe portarul lituanian Giedrius Arlauskis să continue să joace pentru echipa clujeană. Portarul s-a întors în România, pentru a se pregăti sub comanda lui Dan Petrescu, deși are oferte din Turcia și din Emiratele Arabe Unite. Anunțul referitor la Arlauskis a fost făcut de Bogdan Mara, pentru ProSport.

„L-am adus înapoi în România pe Arlauskis. E un jucător pe care ni-l dorim foarte mult și vrem să continue la noi. E cel mai bun portar! E un jucător de mare valoare, iar eu țin la el foarte mult. Nu va fi nici problemă când va veni Bălgrădean. Vom avea multe meciuri și vom avea nevoie de un lot numeros și valoros. Vom avea doi portari valoroși.

Totul depinde de antrenor. Arlauskis are o anumită experiență și valoare. Atât timp cât va fi bine și va fi sănătos, el e prima opțiune pentru noi! Aici e competiție. Cine e serios și cine va fi mai bine pregătit va juca!”, a spus Bogdan Mara.

Pe de altă parte, Bogdan Mara a precizat că CFR Cluj a înregistrat și contractul lui Cristi Bălgrădean, care este cel de-al treilea portar cu valoare certă din lotul CFR Cluj, care se mai bazează și pe serviciile polonezului Grzegorz Sandomierski.

Comentarii

comentarii