Cât va costa noua bază sportivă La Terenuri

Clujul va avea o nouă bază sportivă în cartierul Mănăștur. Lucrările vor începe luni, iar termenul până la care trebuie finalizate este de 16 luni. Baza Sportivă La Terenuri va oferi acces gratuit clujenilor la terenuri de minifotbal, baschet, tenis, beach-volley, piste de alergare, piste de role, zonă de parkour, precum și locuri de joacă pentru cei mici. Va exista și o sală de tip multisport.

Noua bază sportivă din Cluj-Napoca va rivaliza cu cea din cartierul Gheorgheni, care se numără printre cele mai frumoase din țară destinate publicului larg. Baza Sportivă La Terenuri va avea o suprafață de 4,2 hectare, ce include terenuri de sport și spații verzi, spune primarul Emil Boc. Valoarea contractului este de 5,5 milioane de euro.

Această bază face parte din efortul municipalității de a crea noi spații verzi, de a le extinde pe cele existente și de a le moderniza pe care care au nevoie de acest lucru, mai spune primarul Emil Boc. În total, este vorba de 120 de hectare de spații verzi, care vor presupune o investiție de 100 de milioane de euro.

Accesul în noua bază sportivă va fi gratuit. Terenurile de sport vor putea fi rezervate de jucători cu ajutorul unei aplicații.

Comentarii

comentarii