Începe refacerea Universității Cluj?

FC Universitatea Cluj încheie un sezon de coșmar printr-o decizie administrativă. Echipa a scăpat de emoțiile retrogradării și a încheiat acest sezon pe locul 13. Aceasta în condițiile în care suporterii sperau că Universitatea Cluj se va califica în Liga I, după ce, în sezonul precedent, Universitatea Cluj a pierdut barajul pentru promovarea în primul eșalon împotriva echipei FC Hermannstadt Sibiu. 

După ratarea calificării, sezonul trecut, Universitatea Cluj și-a sacrificat arhitectul relansării echipei, pe Ioan Ovidiu Sabău, precum și antrenorul principal, Bogdan Lobonț, aflat la prima experiență în calitate de tehnician.

Acum, la finalul acestui sezon dezamăgitor, nimeni nu vorbește despre promovare. Însă sunt previzibile o serie de schimbări. Adrian Falub a declarat de mai multe ori că va căuta un nou antrenor principal, în condițiile în care el își va asuma rolul de manager sportiv. Există zvonuri care spun că pe banca tehnică ar putea să vină fostul antrenor al FCSB, Mihai Teja, ori chiar fostul antrenor secund (pentru scurte perioade, chiar antrenor principal) al CFR Cluj, Alin Minteuan. Acesta, în cariera sa, a jucat atât pentru CFR Cluj, cât și pentru Universitatea Cluj. De asemenea, există perspectiva ca Universitatea Cluj să transfere șase jucători care au acumulat experiență în Liga I și care să pună umărul la refacerea echipei. Doi sau trei dintre acești jucători ar putea veni de la Dinamo București, iar alții de la Timișoara și de la Iași.

Comentarii

comentarii

1 comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

five × three =