Fost vicepremier: O companie de medicamente vrea să sponsorizeze CFR Cluj

Fostul vicepremier Vasile Dîncu, care este apropiat de CFR Cluj, a anunțat că o mare companie de medicamente vrea să devină sponsor al echipei campioane. De asemenea, el a confirmat că există negocieri cu o divizie a grupului Tesla, care dorește, de asemenea, să sponsorizeze echipa clujeană, însă, deocamdată, discuțiile au fost oprite, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Era vorba de sponsor principal, dar nu s-a realizat. S-au amânat discuțiile cu o filială Tesla din Europa. Am vorbit și eu cu cei de acolo. Încă a rămas proiectul. Urmează să vină cineva la Cluj când se poate circula cu avionul.

Și mai e o fabrică mare de medicamente care vrea să vină ca sponsor. Nu s-a pus niciodată problema de vânzare. Eu nu am auzit. Sunt discuții la club cu vreo doi sponsori mari care să vină lângă NTT Data”, a declarat Vasile Dîncu pentru Fanatik.

Profesorul universitar și sociologul Vasile Dîncu a fost vicepremier în Guvernul Cioloș. De asemenea, el a fost ministru al Informațiilor Publice și șef al Agenției pentru Strategii Guvernamentale în Guvernul Năstase. De asemenea, a fost senator de Cluj.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

one × two =