Ștefan Grasu rămâne în lotul U-BT

U-BT va putea conta și în sezonul viitor pe serviciile lui Ștefan Grasu. Anunțul a fost publicat pe site-ul oficial al echipei clujene, U-BT.ro.

”Ștefan Grasu se va regăsi în lotul formației noastre și în sezonul viitor. El a semnat un contract valabil 3 ani, începând din 2019.

Născut în februarie 2003, Grasu a fost inclus de către site-ul de specialitate Eurobasket într-un top al celor mai importanți jucători de pe continent la categoria sa de vârstă. În stagiunea precedentă, el a înregistrat medii de 2.1 puncte, 1.3 recuperări și 0.4 pase decisive în Liga Națională.

Grasu a început baschetul la CS Baller București, dar a mai trecut pe la CS Otopeni, Știința București sau Dinamo. Ștefan s-a regăsit în lotul României la Campionatul European U16 din 2019. Reprezentativa noastră a fost pregătită de către Branko Ćuić și a încheiat competiția pe locul 8. Grasu a terminat turneul în postura de cel mai bun jucător al tricolorilor, izbutind medii de 14.6 puncte, 10.6 recuperări și 1.6 pase decisive.

Ștefan Grasu provine dintr-o familie de sportivi. El este fiul fostei atletei Nicoleta Grasu, multiplă participantă la Jocurile Olimpice și medaliată la campionate mondiale sau europene”, potrivit U-BT.ro.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

five × 3 =