U-BT Cluj l-a transferat pe jucătorul canadian Justin Edwards

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj continuă să se întărească. Formația clujeană l-a transferat pe jucătorul canadian Justin Edwards, anunță U-BT.ro.

”Gruparea noastră a ajuns la un acord cu Justin Edwards, un fundaș canadian de 1.91 m, care a evoluat în două dintre cele mai puternice campionate ale Europei. Ne referim aici la întrecerile din Italia și Franța.

Născut pe 31 octombrie 1992 la Scarborough, Ontario, Edwards a urmat colegiul în Statele Unite. Mai exact, sportivul a studiat la două universități importante din NCAA, și anume University of Maine, respectiv Kansas State.

Justin a încheiat facultatea în anul 2016, atunci când și-a început și cariera profesionistă. Astfel, el a semnat un contract în Ungaria, cu  Alba Fehérvár. Alături de această formație, canadianul a bifat prezențe în FIBA EuropeCup Challenge și a câștigat Cupa și campionatul Ungariei. În 47 de partide, nord-americanul a înregistrat medii de 14.9 puncte, 4.2 recuperări și 3.2 pase decisive.

După ce a petrecut o lună anului 2017 în liga de vară a NBA, Edwards s-a transferat în Italia, la Orlandia Basket. Deși s-a impus repede în Italia, fiind desemnat la un moment dat jucătorul etapei în prima ligă, Justin a căutat o altă aventură și a plecat în Coreea de Sud. Noul nostru fundaș a mai trecut pe la Nanterre 92 (Franța) și Ironi Nahariya (Israel).

Ultima dată, Edwards s-a regăsit în lotul maghiarilor de la Egis Körmend, pe care i-a ajutat cu 13.5 puncte pe meci, respectiv 4.6 recuperări și 2.9 assist-uri”, potrivit site-ului oficial l grupării clujene.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

7 − six =