Women Rally începe cu 76 de concurente la startul Trofeului Castrol

Etapa clujeană a celei mai importante competiții destinate doamnelor, Women Rally, va avea loc în perioada 1-3 octombrie.

,,Experiența Women Rally de anul trecut, atât ca sponsori, dar și ca participanți ai competiției a fost plină de semnificații puternice pentru noi.

Astfel, în 2021, împreună cu Bosch Car Service, ne-am dorit să fim în continuare alături de comunitatea Women Rally, numărându-ne din nou printre sponsorii evenimentului pentru toate cele trei etape.

Trofeul Castrol va fi oferit la Cluj, pentru a 2-a oară consecutiv, bucurându-se la rândul său de notorietate crescută în rândul participantelor.

Parte din echipa Castrol România, va lua și anul acesta startul în competiție, cu entuziasm și drive, alături de celelalte participante din toată țara, pasionate de motorsport”, a declarat Tatiana Stroescu, manager de marketing al companiei Castrol.

Început în 2018 ca un festival de motorsport, Women Rally și-a propus să încurajeze doamnele și domnișoarele pasionate de mașini să câștige mai multă încredere la volan și să devină șoferi mai buni, dar și promotori ai conducerii defensive. În 2019, acest concept unic de eveniment a devenit Campionat Național organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, singurul din România dedicat exclusiv femeilor. De-a lungul anilor, zeci de femei și-au întrecut fricile și s-au regăsit într-o comunitate exuberantă, caldă și dornică de provocări. Pasiunea pentru mașini a fost liantul dintre participantele venite din toate colțurile țării și ingredientul care a stat la baza a noi prietenii și parteneriate de afaceri care au luat naștere la evenimentele Women Rally.

Pentru al patrulea an consecutiv, esplanada Cluj Arena va fi punctul zero al Trofeului Castrol, unde concurentele își dau întânire vineri, 1 octombrie. Cea de-a treia și ultima etapă Women Rally din acest sezon va începe cu briefingul, unde concurentele aflate la prima participare vor putea clarifica orice nelămurire cu privire la modul de desfășurare a cursei. Toate concurentele se vor alinia apoi la startul festiv, care va începe la ora 18:00. Florin Mihoc, vocea Women Rally, le va prezenta pe rând spectatorilor de la fața locului și din online într-o atmosferă memorabilă care rămâne an de an o amintire de neprețuit.

Concursul se va desfășura sâmbătă, 2 octombrie, în parcarea centrului comercial Vivo din Florești. Prima manșă de concurs va începe la ora 10:00 și va testa îndemânarea concurentelor la volan și abilitatea de a controla mașina atât pe viraje tehnice, cât și pe viraje mai largi, de viteză. A doua manșă de concurs va fi și cea care va stabili atât podiumurile celor cinci clase ale Trofeului Castrol, dar și podiumurile de final de sezon. Festivitatea de Premiere cu decernarea trofeelor pentru cele mai rapide concurente se va desfășura la Vivo, la terminarea competiṭiei.

Comentarii

comentarii

Related articles

Comments

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

18 − 6 =

Share article

Latest articles

Handbal masculin: Un nou antrenor pentru Universitatea Cluj

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj are un nou antrenor după despărțirea de Vladimir Vojvodic. Este vorba despre Marius Stavrositu. Tehnicianul, în vârstă de 41...

Radu Constantea, ales președinte interimar al FC Universitatea Cluj

Consilierul local PNL, Radu Constantea, a revenit în conducerea FC Universitatea Cluj, după ce Constantin Răduță a renunțat la mandatul de președinte. Varianta inițială...

Baschet feminin: Universitatea Cluj joacă cu Rapid București

Liga Națională de baschet feminin programează sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, întâlnirea dintre ”U” Cluj și Rapid București, pentru...

Brigadă din Turcia la meciul CFR Cluj – AZ Alkmaar

Partida dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar din Liga Conferinței va fi arbitrată de o brigadă din Turcia. Partida va avea loc joi, de...

U-BT Cluj a învins-o pe Happy Casa Brindisi

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj a obținut o victorie importantă în Liga Campionilor, în fața echipei Happy Casa Brindisi. Scorul final al partidei...

Newsletter

Subscribe to stay updated.

Comentarii

comentarii