Pages Navigation Menu

Sport in the City

Gică Hagi şi-a vărsat nervii pe CFR Cluj: „Domnule Mureşan, anul trecut eraţi out. Suntem în România şi o dăm pe comedie”

foto: cugetliber.ro

foto: cugetliber.ro

Gheorghe Hagi a răbufnit, vineri seara, după eşecul echipei sale cu Pandurii Târgu Jiu.

„Regele” fotbalului românesc şi-a adus aminte de situaţia CFR-ului, echipă penalizată cu şase puncte, dar care, foarte probabil, îşi va lua punctele înapoi la TAS. Dacă acest lucru se va întâmpla, echipa pregătită de Francisc Dican va deveni un adversar în plus pentru Viitorul în lupta pentru un loc în play-off.

„Am auzit că cei de la CFR își iau punctele înapoi. Când s-a schimbat regulamentul anul trecut, în timpul sezonului, ca să nu retrogradeze în B, precum Vasluiul și celelalte echipe, cum este Rapid, din cauza problemelor financiare, a fost bine, au fost de acord. Dar, nu mai înțeleg. Se rescrie regulamentul, îl acceptă, îl votează și după aceea se duc la TAS. Cum nu este corect? Că dacă tu anul trecut nu-ţi plăteai datoriile trebuia să te duci în B, în iarnă. Anul trecut s-a votat ca în B să nu cadă echipele cu probleme, nu s-a mai făcut licențierea în funcție de aceste detalii, adică pe românește s-a făcut direct un bine pentru niște cluburi care au putere și relații la FRF. Și după aceea, te duci tu și reclami FRF că ți-a luat punctele?

Eu nu mai înțeleg nimic, pe cuvântul meu. Adică, au acceptat să fie depunctați în cazul în care nu-și achită datoriile, după care contestă decizia la TAS. Suntem în România și o dăm pe comedie, acceptăm orice. Domnule președinte Iuliu Mureșan, anul trecut, dacă era după regulament, așa cum au căzut Vaslui și Rapid, erați out. Eu așa știu. Păi, am înțeles că CFR este și campioană, că au echipă foarte bună și că se bat la titlu”, a tunat Hagi, conform digisport.ro, la finalul partidei de la Turnu-Severin.

 

Comentarii

comentarii

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Iuliu Mureşan a comentat acuzaţiile lui Hagi: “A fost incoerent, neclar. Chiar nu înţeleg” | Sport in Cluj - […] CFR-ului, Iuliu Mureşan, a comentat afirmaţiile lui Gheorghe Hagi, cel care s-a luat de formaţia feroviară nemulţumit că ardelenii…