Pages Navigation Menu

Sport in the City

Iuliu Mureşan a comentat acuzaţiile lui Hagi: “A fost incoerent, neclar. Chiar nu înţeleg”

DSC_0493-2

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a comentat afirmaţiile lui Gheorghe Hagi, cel care s-a luat de formaţia feroviară nemulţumit că ardelenii şi-ar putea primi punctele înapoi la TAS.

Mureşan a spus că nu a înţeles foarte bine la ce s-a referit Hagi, însă a explicat şi situaţia pe care o traversează CFR Cluj din punct de vedere juridic.

“Nu ştiu de ce a fost atât de nervos şi atât de incoerent. Nu înţeleg ce a vrut să spună. E dreptul fiecăruia să-şi spună părerea, dar este neclar în ce spune. Eu n-am votat nimic. Erau echipe care au intrat în faliment şi atunci e normal să fie retrogradate, dar la echipele în insolvenţă este altceva. Practic, la o echipă în insolvenţă se blochează datoriile. E un fel de time-out. Dacă ai resurse să plăteşti datoriile ieşi din insolvenţă, dacă nu intri în faliment. Ăsta e regulamentul. Nu vreau să comentez mai multe, pentru că îl respect mult pe Gică Hagi, dar chiar nu înţeleg de ce a făcut aceste declaraţii şi ce a vrut să spună”, a declarat Mureşan, pentru prosport.ro.

CFR va întâlni pe CSU Craiova, duminică seară, în ultima etapă a turului. Partida va începe de la ora 21:00 şi va avea loc în Gruia.

Comentarii

comentarii