Pages Navigation Menu

Sport in the City

Volei: Patru noi sportive vor juca la U Cluj. Sorina Mocan va reveni la echipa universitară

Echipa de volei feminin a CS ”U” Cluj s-a întărit în această perioadă cu patru jucătoare. Sorina Mocan și-a reziliat contractul cu CSU Medicina CSS Târgu-Mureș și va reveni la ”U” NTT Data Cluj. Născută pe 25 septembrie 1996 la Turda, Sorina Mocan are 1,80 m înălțime și evoluează pe postul de ridicător, Jucătoarea în vârstă de 21 de ani a mai jucat pentru ”U” în liga secundă, iar după barajul de promovare în A1 a plecat la echipa din Târgu-Mureș.

Celelalte trei jucătoare sunt junioare de la LPS Cluj, care vor avea dublă legitimare: Roxana Maria Bonda, Maria Denisa Ispas și Diana Mărginean. ”U” NTT Data Cluj va susține azi, 9 ianuarie, de la ora 18:00, un meci amical cu CSU Medicina CSS Târgu-Mureș, iar primul meci din Divizia A1 din 2018 îl va juca pe 14 ianuarie contra campioanei CSM Volei-Alba Blaj.

„Junioarele sunt speranța noastră ca voleiul românesc să renască prin copiii săi. Vrem să le creștem și să facem o echipă, să arătăm că și tineretul românesc poate să facă performanță”, a declarat managerul echipei, Costi Parâia, pentru U-Cluj.ro.

 

Comentarii

comentarii