Pages Navigation Menu

Sport in the City

Volei masculin: Universitatea Cluj a obținut doar un punct din confruntarea cu Unirea Dej

Echipa de volei masculin a CS ”U” Cluj a pierdut partida disputată pe teren propriu cu Unirea Dej. Partida a contat pentru locurile 7-12 din Divizia A1. Ea a fost câștigată de oaspeți cu 3-2 (21-25, 25-18, 23-25, 25-22, 15-11), anunță U-Cluj.ro.

 

În urma acestei etape, Universitatea Cluj ocupă locul 10 cu 24 de puncte, iar Unirea Dej se află pe poziția șapte cu 48 de puncte. Divizia A1 intră în vacanță de Paște, iar următorul joc este programat pe 14 aprilie.

 

„Meciul de sâmbătă a fost un meci spectaculos cu răsturnări de situație de ambele părți, dar nu am tratat setul patru cum trebuia, motiv pentru care am fost taxați și am pierdut două puncte. Cred că orice amator de volei care a urmărit cât de cât meciurile Diviziei Naționale poate să confirme faptul că nu este nicio diferență de valoare între primele patru echipe din play-out, poate doar cu un mic avantaj din partea echipei Dinamo. Diferența a făcut-o în acest campionat doar pregătirea. Vom lua foarte în serios toate meciurile până la finalul campionatului ca să ne mărim punctajul. Le dorim tuturor Sărbători Pascale pline de lumină, armonie și liniște în suflet! Paște Fericit!”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei „alb-negre”, pentru site-ul oficial al clubului clujean.

 

Comentarii

comentarii