Baschet masculin: U-BT luptă doar pentru medaliile de bronz

Înfrângerea U-BT Cluj în semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin disputată împotriva CSM Oradea a tulburat apele la echipa clujeană, care a ratat și Cupa României. Antrenorul Mihai Silvășan și-a dat demisia. Deocamdată, nu este clar cine va sta pe banca tehnică a echipei clujene.

„Personal, sunt mândru de omul Mihai Silvășan. A arătat întotdeauna caracter, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Nu pot să îl felicit pentru decizia luată, deoarece ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem împreună de 17 ani și este o durere mare în suflet. Este o durere pentru întreg clubul nostru. Nu pot decât să accept decizia lui. Sunt ferm convins că va fi cu sufletul întotdeauna alături de noi. Iar noi vom fi întotdeauna alături de el. Mie îmi pare rău pentru această decizie, dar nu am ce să fac. O să vedem ce se va întâmpla pe viitor. La ora actuală, trebuie să fim focusați să obținem medaliile de bronz. Vom vedea cum ne vom organiza, pentru că va trebui să ducem finalul de sezon așa cum suntem. Nu cred că va veni nimeni până la următorul meci. O să propun și în consiliul director să ne gândim și să luăm o decizie. Indiferent dacă vrem sau nu vrem, <<the show must go on>>, cum ar spune Queen”, a declarat vicepreședintele Mircea Cristescu.

Unii dintre suporterii U-BT cred că o soluție ar fi aducerea unui antrenor străin. Alții vor ca Mihai Silvășan să continue la echipa clujeană.

Comentarii

comentarii